La frase:  

 

Informació:

 

 

Publicitat:

 

Campanyes:
 
 
 
 

De tot i més - L'enquesta
  L'enquesta:  
 

En aquesta secció hi trobes totes les enquestes que hem publicat al nostre web, amb els seus resultats, i en les que encara hi podràs participar.

Proposa noves enquestes per al nostre web!

 
     
 
"Et preocupa la sequera que està patint el nostre país?"

Com tots sabreu, fa molts mesos que no plou gaire, i les reserves d'aigua als embassaments son molt escasses, fins al punt que el conseller de Medi Ambient i Habitatge ha arribat a qualificar la situació d'emergència nacional, i és que si la situació no millora possiblement després de l'estiu hi haurà restriccions d'aigua a les llars. Que hi dieu vosaltres?

 
     
 
"Com veus la situació del castellà a les escoles catalanes?"

Arran de la polèmica que ha suscitat el decret del govern espanyol sobre la tercera hora de castellà a l’educació primària, volem saber que n’opines. Moltes gràcies per proposar-nos aquesta enquesta Nidia!

 
     
 
"Es pot fer humor sobre qualsevol tema?"

Aquests darrers dies han aixecat molta polseguera unes caricatures sobre el profeta Mahoma que es van publicar a un diari Danès, i després en molts altres diaris d’altres països europeus, i tot el món Islàmic s’ha revoltat en contra. Per això, com a portal dedicat a l'humor que som, hem cregut oportú conèixer el parer dels nostres lectors sobre aquest tema a través de la nostra enquesta.

 
     
 
"Que et sembla la llei del tabac?"

Creus que la llei del tabac serà beneficiosa per la salut de les persones? o pel contrari creus que no serà útil, o que no t’agraden les prohibicions...

 
     
 
"T’agrada participar en enquestes?"

Coincidint amb l’estrena del nou disseny del nostre web, hem incorporat les enquestes, i precisament fem una enquesta sobre les enquestes... més que res per saber si t’agrada participar-hi.

 
     
 
"Quina edat tens?"

Per tal de conèixer-vos una mica millor ens agradaria saber quina edat teniu...

 
     
 
"Que et sembla el nou disseny del nostre web?"

Hem inaugurat un nou disseny per al nostre web, i volem saber quina opinió en teniu...

 
     
 

Ràdio:

 

Publicitat:


   
 
SuDoKu:

 
L’enquesta:
+ enquestes
 
Col·laboradors:
 
 
 
 

 

Principal - Sons - Vídeos - Imatges - Textos - Jocs - El Terrat - Inclassificable - Programes - Enllaços - Mòbils - Reis Mags