La frase:  

 

Informació:

 

 

Publicitat:

 

Campanyes:
 
 
 
 

De tot i més - Inclassificable
  Inclassificable  
 

A aquesta secció hi trobaràs tot el que no som capaços de posar a les altres seccions, des de animacions fins a Powerpoints...  

 
     
 

Ets a la pàgina de novetats 

 
     
 
"Com funciona un ratolí?"

En aquesta animació s’obre un ratolí d’ordinador de Microsoft i veiem que hi té realment a dins, i descobrim que pràcticament podríem acusar aquesta empresa de maltracte animal...

Veure’ho
 
     
 
"Pantalla plana"

Si no tens prou diners per comprar-te una pantalla plana, aquí podem veure com aconseguir un efecte molt semblant... Moltes gràcies Andreu!

Veure’ho
 
     
 
"Capellà novell"

Un capellà nou és destinat a una parròquia de barri molt problemàtica, era el seu primer sermó i estava tant nerviós que gairebé no aconsegueix parlar... Moltes gràcies "Antoniu"!

Mida: 25 kB / Tipus de fitxer: pps Baixa’l
 
     
 
"Tetines i preservatius"

Un individu s’apunta a una visita organitzada a una fàbrica que produeix diversos productes de làtex. A la primera parada li mostren la màquina que fabrica les tetines dels biberons. La màquina fa un soroll peculiar: * Hishhh * Pop...  Moltes gràcies Lídia!

Mida: 149 kB / Tipus de fitxer: pps Baixa’l
 
     
 
"Pel bé de tots"

Per a evitar els típics accidents per excés d’alcohol a les festes i els caps de setmana, començarem una campanya per a incentivar que només es permeti un got de cervesa per persona... pel bé de tots.

Mida: 200 kB / Tipus de fitxer: pps Baixa’l
 
     
 
"La màquina del cafè"

No us heu preguntat mai com es fan els cafès de màquina? Potser si ho sabéssim no en prendríem mai més, en aquesta presentació potser ho aclarirem... Gràcies José Luís.

Mida: 306 kB / Tipus de fitxer: pps Baixa’l
 
     
 
"Aznar i la Reina"

Aquesta presentació és un acudit ambientat en l’època en que el PP era al govern Espanyol amb l'Aznar de president i en Rajoy de Ministre d'Interior, quan l'Aznar va anar de viatge a Anglaterra... Moltes gràcies José Luís!

Mida: 250 kB / Tipus de fitxer: pps Baixa’l
 
     
 
"Seguretat laboral"

Una presentació amb les 5 fotografies finalistes del certamen de "Seguretat al lloc de treball", una "menció especial del jurat", i la categoria superior "Laurea ad honorem"... Gràcies Albert!

Mida: 360 kB / Tipus de fitxer: pps Baixa’l
 
     
 

Ets a la pàgina de novetats 

 
     
 

Ràdio:

 

Publicitat:


   
 
SuDoKu:

 
L’enquesta:
+ enquestes
 
Col·laboradors:
 
 
 
 

 

Principal - Sons - Vídeos - Imatges - Textos - Jocs - El Terrat - Inclassificable - Programes - Enllaços - Mòbils - Reis Mags