La frase:  

 

Informació:

 

 

Publicitat:

 

Campanyes:
 
 
 
 

De tot i més - Jocs
  Jocs  
 

A aquesta secció hi trobaràs la selecció dels jocs més divertits de la xarxa.  

 
     
 

Ets a la pàgina de novetats 

 
     
 
"Baralla de Déus"

Aquest joc enfronta en baralles de l'estil "Street Fighter" els Déus o profetes de diferents religions, com a crítica per la manca de diàleg entre religions.

Veure'l
 
     
 
"Battleships"

Aquest és el popular joc de la guerra de vaixells, que consisteix en per una banda col·locar les teves unitats a la graella, i després disparar a l’enemic per provar d’encertar-lo, quan no l'encertes és aigua... el primer que enfonsa tots els vaixells del contrari guanya.

Veure'l
 
     
 
"El caçador de l'espai"

Un joc en català de naus espacials ben senzill de fer funcionar, simplement amb les fletxes dels cursors per moure’s, i l’espai per disparar, la missió consisteix en destruir les naus enemigues evitant que et matin. Extret de JocsWeb.cat.

Veure'l
 
     
 
"Caçador de cocodrils"

Steve Irwin, més conegut com a "Caçador de cocodrils" va morir fa un temps, i va ser una persona polèmica acusat de ser temerari amb els animals, una de les polèmiques a Austràlia va ser que tenia el seu propi fill molt a prop dels cocodrils arriscant la seva vida, i aquest joc s’inspira en aquest fet.

Veure'l
 
     
 
"Cigarette Killer"

Aquest joc consisteix en apagar tots els cigarrets encesos que hi ha en un menjador amb una pistola d’aigua abans de que s’acabin l’aigua i el temps. Sembla que hi ha gent que encara no sap que no s’ha de fumar als llocs públics...

Veure'l
 
     
 
"Bombay Taxi"

En aquest joc portes un taxi i simplement has d’aparcar-lo, però cada vegada el lloc on s’ha d’aparcar és més complicat.

Veure'l
 
     
 
"Sudoku Català"

Hem traduït al català en col·laboració amb Eines! tota la interfície gràfica del SuDoKu, el popular trencaclosques que consisteix en col·locar els números de l'1 al 9 en una graella de 9 x 9.

Veure'l
 
     
 
"Hexxagon"

Un joc en català de lògica que consisteix en anar omplint el tauler de fitxes del teu color, qui l’omple abans guanya. A més pots triar jugar contra la màquina, o contra una altra persona que estigui al teu costat. Extret de Jocsweb.cat

Veure'l
 
     
 

Ets a la pàgina de novetats 

 
     
 

Ràdio:

 

Publicitat:


   
 
SuDoKu:

 
L’enquesta:
+ enquestes
 
Col·laboradors:
 
 
 
 

 

Principal - Sons - Vídeos - Imatges - Textos - Jocs - El Terrat - Inclassificable - Programes - Enllaços - Mòbils - Reis Mags