La frase:  

 

Informació:

 

 

Publicitat:

 

Campanyes:
 
 
 
 

De tot i més - Principal - www.detotimes.cat
  Principal  
  Les darreres novetats de les nostres seccions.  
     
 
Vídeos: "Ken Lee"

A Bulgària també tenen un d’aquests concursos de cant tant populars, i una candidata en un càsting per a participar-hi porta la seva pròpia adaptació d’una coneguda cançó a una variant pròpia de l’anglès que només entén ella... o potser ni això! Gràcies Emili!

Anar a "Vídeos"
 
     
 
Vídeos: "El Putxiputxi"

Un divertit vídeo sobre el debat precongressual que hi ha al si d'Esquerra Republicana de Catalunya, inspirat en la cançó del Chiki-Chiki.

Anar a "Vídeos"
 
     
 
Sons: "El món a RAC1 - Frases mítiques sobre el sexe"

Els divendres a "El Món a RAC1", en David Llorens fa la secció de la Freakypedia, i en aquest cas parla de frases mítiques sobre el sexe dites per famosos.

Anar a "Sons"
 
     
 
Enquestes: "Et preocupa la sequera que està patint el nostre país?"

Com tots sabreu, fa molts mesos que no plou gaire, i les reserves d'aigua als embassaments son molt escasses, fins al punt que el conseller de Medi Ambient i Habitatge ha arribat a qualificar la situació d'emergència nacional, i és que si la situació no millora possiblement després de l'estiu hi haurà restriccions d'aigua a les llars. Que hi dieu vosaltres?

Altres enquestes
 
     
 
Vídeos: "La iaia catalana"

Aquest és un dels vídeos més divertits que he vist per internet, i a més està fet per gent del país, i és que a una iaia li posen una webcam perquè es vegi a la pantalla de l'ordinador, i de cop distorsionen la imatge, i la reacció és sensacional!

Anar a "Vídeos"
 
     
 
Jocs: "Baralla de Déus"

Aquest joc enfronta en baralles de l'estil "Street Fighter" els Déus o profetes de diferents religions, com a crítica per la manca de diàleg entre religions.

Anar a "Jocs"
 
     
 
Vídeos: "Caigudes ballant"

Un vídeo on apareix un munt de gent ballant, que acaba literalment pel terra, o disparats contra algú, o alguna cosa...

Anar a "Vídeos"
 
     
 
Textos: "Una gran veritat"

a) Al Japó es consumeixen molt pocs greixos i l’índex d’atacs de cor en aquest país està per sota del d'Anglaterra i els Estats Units. b) Per altra banda, a França s’hi consumeixen forces greixos i tot i així, l’índex d’atacs de cor és inferior que el d'Anglaterra i els Estats Units. Moltes gràcies Lídia!

Anar a "Textos"
 
     
 
Inclassificable: "Com funciona un ratolí?"

En aquesta animació s’obre un ratolí d’ordinador de Microsoft i veiem que hi té realment a dins, i descobrim que pràcticament podríem acusar aquesta empresa de maltracte animal...

Anar a "Inclassificable"
 
     
 

Ràdio:

 

Publicitat:


   
 
SuDoKu:

 
L’enquesta:
+ enquestes
 
Col·laboradors:
 
 
 
 

 

Principal - Sons - Vídeos - Imatges - Textos - Jocs - El Terrat - Inclassificable - Programes - Enllaços - Mòbils - Reis Mags