La frase:  

 

Informació:

 

 

Publicitat:

 

Campanyes:
 
 
 
 

De tot i més - Enllaços
  Enllaços  
 

A aquesta secció hi trobaràs una selecció de webs catalanes. Si vols que afegim algun web en aquesta secció contacta amb nosaltres.  

 
     
 

Ets a la pàgina de novetats 

 
     
 
"Reis Mags"

A "De tot i més.cat" hem desenvolupat un web nadalenc dedicat als "Reis Mags" on hi podreu trobar molta informació relacionada amb la seva tradició, i sis models diferents de carta als Reis en català per a imprimir.

 
     
 
"La Cuina"

Ha nascut un fòrum dedicat a parlar de cuina en la nostra llengua, no està dirigit a cuiners experts ni a amants de la cuina (tot i que segur que hi serien benvingudes les seves aportacions), sinó a qualsevol persona que li interessi mínimament la cuina i vulgui compartir les seves receptes, ingredients, dietes, trucs...

 
     
 
"CORI - COordinadora Reusenca Independent"

Aquest és el web del partit polític triomfant a les eleccions municipals de Reus, l'Ariel Santamaria, el candidat que ha fet tota la campanya electoral disfressat d'Elvis,  aconsegueix ser regidor del seu ajuntament amb 1831 vots. Recomanem especialment que us llegiu el programa electoral d’aquest partit que s’autodeclara juantxista, és força divertit.

 
     
 
"La Calaixera"

La Calaixera de llengua i país, és un web que ens ofereix l’ajuntament de Girona amb una selecció d’enllaços a pàgines web de recursos en català, des de mitjans de comunicació, fins al web de l'Obra Cultural de l'Alguer, tot ordenat en calaixets inspirats en les calaixeres dels grans estudiosos de la llengua.

 
     
 
"elteuvinil.cat"

"El teu vinil", és un nou portal en català dedicat a la música independent. És una iniciativa que ha tingut un grup d’amants d’aquests tipus de música, que van decidir crear aquest web per pura divulgació musical.

 
     
 
"Fotos del País"

Aquest web és una mena de bloc fotogràfic, en el que hi ha fotos de grups de gent com el "País del vi i el cava" i el "País dels espàrrecs". A més es pot fer clic a les fotos per veure qui hi surt. I fins hi tot podràs crear el teu propi "país"...

 
     
 
"FLAIX FM"

El web de "La Megaràdio" o sigui, FLAIX FM. La emissora de música dance (i tots els seus subgèneres) dels Països Catalans! La primera emissora privada que emet íntegrament en català des de bon principi.

 
     
 
"Catalunya Ràdio"

El web del grup d'emissores de ràdio de la Generalitat de Catalunya, que engloba: Catalunya Ràdio, Catalunya Cultura, Catalunya Música i Catalunya Informació, conté tota la informació de cadascuna d'aquestes emissores.

 
     
 

Ets a la pàgina de novetats 

 
     
 

Ràdio:

 

Publicitat:


   
 
SuDoKu:

 
L’enquesta:
+ enquestes
 
Col·laboradors:
 
 
 
 

 

Principal - Sons - Vídeos - Imatges - Textos - Jocs - El Terrat - Inclassificable - Programes - Enllaços - Mòbils - Reis Mags