La frase:  

 

Informació:

 

 

Publicitat:

 

Campanyes:
 
 
 
 

De tot i més - Programes
  Programes  
 

A aquesta secció hi trobaràs els millors programes i utilitats en català, o bé pedaços per a traduir-los a la nostra llengua.  

 
     
 
"WinRAR 3.62"

Versió en català d'un dels compressors-descompressors més coneguts. Suporta els següents formats de compressió: RAR, ZIP, ARJ, CAB, LZH, ACE, TAR, GZ, UUE, BZ2, JAR.

Mida: 1'07 MB / Plataforma: Win95/98/Me/NT/2000/XP
Pàgina web:
www.win-rar.com / Baixa’l
 
     
 
"Mozilla Firefox 2.0"

El Firefox és un navegador web de codi obert, i gratuït, que a més, està en català. Entre les seves funcions hi podem destacar la navegació amb pestanyes, blocatge de finestres emergents, cerca integrada, i la seguretat en vers el programari espia, i els virus. A més en aquesta darrera versió incorpora la possibilitat d’instal·lar correctors ortogràfics, per corregir els textos dels formularis que escrivim en pàgines web.

Mida: 5'43 MB / Plataforma: Win98/Me/NT/2000/XP
Pàgina web: www.mozilla-europe.org/ca/... / Baixa’l
 
     
 
"Messenger 7.5"

Pedaç per a la traducció al català del popular programa de missatgeria instantània, que ja ha arribat a la versió 7.5. Primer has de tenir instal·lat el messenger 7.5 que et pots descarregar al seu web.

Mida: 1'31 MB / Plataforma: Win98/Me/2000/XP
Pàgina web:
messenger.msn.es / Baixa’l
 
     
 
"eMule v0.46a"

Un bon programa d’intercanvi de fitxers de qualsevol tipus, basat en la xarxa de l'eDonkey2000, però amb moltes més possibilitats, com aturar i reprendre la descàrrega en qualsevol moment, descarregar des de diversos usuaris alhora, seleccionar l’amplada de banda consumida... Per a fer servir el programa en català et caldrà anar a Preferències/ General/ Llengua i triar-la, la instal·lació no hi és en català.

Mida: 3'99 MB / Plataforma: Win95/98/Me/NT/2000/XP
Pàgina web:
www.emule-project.net / Baixa’l
 
     
 
"FlashGet 1.65"

Un molt bon gestor de descàrregues, que s'encarrega d'optimitzar-les millorant-ne la velocitat, a més el programa inclou 30 idiomes entre els quals hi ha el Català!

Mida: 1'58 MB / Plataforma: Win95/98/Me/NT/2000/XP
Pàgina web:
www.amazesoft.com / Baixa’l
 
     
 
"Total Commander 6.03a"

Un útil programa que substitueix a l' "Explorador de Windows" o "Mi PC", amb moltíssimes opcions extres que et podràs descarregar de la pàgina de l'autor. Per a la seva correcta instal·lació llegeix l'arxiu "llegeix-me.txt" que trobaràs dins de l'arxiu comprimit que et descarregaràs tot seguit.

Mida: 1'42 MB / Plataforma: Win95/98/Me/NT/2000/XP
Pàgina web:
www.ghisler.com / Baixa’l
 
     
 
"Messenger Plus! 3.54.132"

Un pedaç per al Messenger, que incorpora novetats curioses al programa, pots crear el teu propi estat de connexió, i posar missatges automàtics explicant quan tornaràs... entre moltes altres coses. El pots instal·lar en català.

Mida: 4'31 MB / Plataforma: Win98/Me/NT/2000/XP
Pàgina web:
www.msgplus.net / Baixa’l
 
     
 
"Paquet Català del Windows XP"

Pedaç de traducció al Català del Windows XP tant del Professional com de la Home Edition, és important destacar que només funciona instal·lant-lo sobre la versió Castellana.

Mida: 2'61 MB / Plataforma: Windows XP
Pàgina web:
microsoft.com/spain/win... / Baixa’l
 
     
 

"Winamp 2.71"

Un dels reproductors d'àudio més importants i coneguts, que suporta pràcticament tots els formats de so: mp3, CD, wma, wav, midi...
Inclou el pedaç per a la traducció al català fet per softcatalà, amb les instruccions per aplicar-lo.

Mida: 2'50 MB / Plataforma: Win95/98/Me/NT/2000/XP
Pàgina web:
www.winamp.com / Baixa’l
 
     
 
"WinMX v3.3"

Un bon programa d'intercanvi de fitxers (o P2P), amb el qual pots intercanviar amb altres usuaris els teus arxius d'àudio, video, imatges... Un altre descendent de Napster.
Inclou un pedaç per a la traducció d'aquest programa al català amb les instruccions per aplicar-lo.

Mida: 733 kB / Plataforma: Win98/Me/NT/2000/XP
Pàgina web:
www.winmx.com / Baixa’l
 
     
 

Ràdio:

 

Publicitat:


   
 
SuDoKu:

 
L’enquesta:
+ enquestes
 
Col·laboradors:
 
 
 
 

 

Principal - Sons - Vídeos - Imatges - Textos - Jocs - El Terrat - Inclassificable - Programes - Enllaços - Mòbils - Reis Mags