La frase:  

 

Informació:

 

 

Publicitat:

 

Campanyes:
 
 
 
 

De tot i més - Textos
  Textos  
 

A aquesta secció hi trobaràs una selecció dels textos més divertits de la xarxa.  

 
     
 

Ets a la pàgina de novetats 

 
     
 
"Una gran veritat"

a) Al Japó es consumeixen molt pocs greixos i l’índex d’atacs de cor en aquest país està per sota del d'Anglaterra i els Estats Units. b) Per altra banda, a França s’hi consumeixen forces greixos i tot i així, l’índex d’atacs de cor és inferior que el d'Anglaterra i els Estats Units. Moltes gràcies Lídia!

 
     
 
"Costums de muntanya"

Un periodista arriba a un paratge muntanyenc per fer un reportatge sobre la vida d’aquell lloc. I quan veu a una persona li diu: -Si us plau, expliqui’m alguna anècdota d’aquestes terres.

 
     
 
"Els nous polítics"

Aquest és un text que s’ha de llegir primer de dalt a baix, i després de baix a dalt. I descriu les tendències d’alguns polítics, segons sembla s’inspira en el PRI (un partit Mexicà), però potser també serviria per a la política catalana, especialment en el dia d’avui (11 de maig del 2006), que s’ha expulsat a Esquerra del govern tripartit. Gràcies pel text Jose Luís!

 
     
 
"Extensió telefònica"

Un home que treballa en una empresa, agafa el telèfon i diu: -NENA! MOU EL CUL RÀPID I PUJA’M UN CAFÈ AMB DOS BRIOIXOS, VINGA GUAPA. PERÒ JA!!!

 
     
 
"Selecció de personal"

Quatre joves acabats de graduar en prestigioses universitats (MIT, Harvard, Sorbonne i Universitat de Buenos Aires) sol·liciten un lloc de treball a Nova York, en una gran multinacional.

 
     
 
"Avaluació a la ESO"

Els criteris d’avaluació a la ESO (Educació Secundària Obligatòria), tenen fama de ser molt tous, però aquest cas esperem que no sigui real, perquè ja seria el súmmum de la permissivitat...

 
     
 
"Els 10 manaments dels ganduls"

Els ganduls, com tots els col·lectius de persones, tenen les seves normes, estatuts, o manaments, segons l’àmbit al que pertanyi el col·lectiu... I aquests en ser gairebé com una religió amb una forma de vida pròpia, tenen manaments... Aquest text ha estat extret del web personal d’en Jordi Oriol Serra, un dels nostres visitants més assidus.

 
     
 
"Classe moral"

En una classe de moral i bones maneres, la professora diu als seus alumnes:
- Miquel, si sortissis amb una noia de bona família, molt ben educada, durant un sopar íntim per a dos, i tinguessis la necessitat d’anar als serveis, que diries? Moltes gràcies Albert!

 
     
 
"No sé qui coi sóc!"

Prop del cadàver d'un suicida es va trobar una carta explicativa. Que no es culpi a ningú de la meva mort, em trec la vida perquè dos dies més vivint hauria estat un martiri.

 
     
 

Ets a la pàgina de novetats 

 
     
 

Ràdio:

 

Publicitat:


   
 
SuDoKu:

 
L’enquesta:
+ enquestes
 
Col·laboradors:
 
 
 
 

 

Principal - Sons - Vídeos - Imatges - Textos - Jocs - El Terrat - Inclassificable - Programes - Enllaços - Mòbils - Reis Mags