La frase:  

 

Informació:

 

 

Publicitat:

 

Campanyes:
 
 
 
 

De tot i més - Textos - Costums de muntanya
 

Costums de muntanya

 
 

Un periodista arriba a un paratge muntanyenc per fer un reportatge sobre la vida d’aquell lloc. I quan veu a una persona li diu: -Si us plau, expliqui’m alguna anècdota d’aquestes terres.

El vilatà comença: -Una vegada es va perdre una cabra del nostre ramat, i com indica el costum, ens vam reunir tots el veïns de la vila, vam beure’ns totes les ampolles de vi i vam sortir plegats a buscar-la a la muntanya. Quan la vam trobar, com indica el costum, vam tornar a beure i un per un va fer sexe amb la cabra...

El periodista l’interromp: -Escolti, aquest reportatge serà públic. Miri, millor que m’expliqui alguna cosa alegre.

-Bé, una vegada es va perdre a la muntanya la dona d’un veí i, com indica el costum, tots vam beure i vam sortir a buscar-la, i en trobar-la, como indica el costum, vam beure una altra vegada i cadascun dels veïns vam fer sexe amb ella.

El periodista ja acabant-se-li la paciència i per tal d’evitar el tema, li diu al vilatà: -Miri, millor que m’expliqui alguna cosa trista.

L’home, eixugant-se una llàgrima que vessava dels seus ulls, va continuar: -Una vegada em vaig perdre a la muntanya...

 
 

Ràdio:

 

Publicitat:


   
 
SuDoKu:

 
L’enquesta:
+ enquestes
 
Col·laboradors:
 
 
 
 

 

Principal - Sons - Vídeos - Imatges - Textos - Jocs - El Terrat - Inclassificable - Programes - Enllaços - Mòbils - Reis Mags